Hedef YKS 2024 Kariyer Buluşmaları kapsamında Hacettepe Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Fatma Nur Özlem'i okulumuza davet ettik.Kıymetli misafirimiz hem üniversite sınavına hazırlık sürecini,ders çalışma sistemini hemde mesleğiyle ilgili deneyim ve çalışmalarını da kızlarımızla paylaştı.. Kızlarımızın bütün sorularını içtenlikle cevaplayan misafirimiz öğrencilerimizi motive ederek sunumunu gerçekleştirdi.Aynı zamanda Kudüs'te Staj yaptığı için kıymetli deneyimlerini okulumuz öğrencileri ile paylaştı.Filistinde yaşanan zulümle ilgili şahit olduğu olayları aktararak öğrencilerimizin farkindaligini arttırdı. Okulumuz adına kendisine çok teşekkür ediyoruz.

28.02.2024 77

28-02-202428-02-2024