ANKARA / SİNCAN - SİNCAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Ekm

-Okulumuz Değerler eğitimi yıllık çalışma takvimi eylül ayı içerisinde hazırlanmış olup ekim ayında belirlenen "Sevgi"  konusunda seminer ve pano düzenlenmiştir

-Okulumuzdan ayrılan öğretmenlere yemek verilmiştir.

-17 Ekim İmam Hatip Liselerinin kuruluş yıldönümü ile ilgili pano ve kutlama programı yapılmıştır.

Ekm

Eğitimin niteliğini arttırmak ve hedeflenen amaçları gerçekleştirmek için İlçemiz Belediye Başkanlığı, İlçe müftülüğü ve İmam Hatip Platformu ile programlar yapılarak okulumuz öğrencilerine seminer kurs ve geziler düzenlenecektir.

-Ekim ayında belediyemiz tarafından Eğitim uzmanı Ayşe PARLAR ile verimli ders çalıma teknikleri semineri verilmiştir.

-Rehberlik servisimiz tarafından 9. sınıf öğrencilere ve velilerine yeni müfredata uyum seminerleri verilmiştir.

Ekm

2017-2018 Eğitim öğretim yılı okulumuz öğrencilerinin mesleki çalışmaları ile ilgili planlama yapılmış olup ve öğrencilerin mesleki gelişmeleri bağlamında ilçemiz müftüsü Osman ŞENER seminer vermiştir.

Ekm

Okulumzda 2017-2018 Eğitim öğretim yılın da görev yapacak akademik  “Danışma Kurulu"  oluşturulmuştur.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için sınıflar, koridorlar ve panolar gerekli öğretim materyalleri ile ihtiyaca göre donatılmıştır.

Ekm

Okulumuz da öğretmen, öğrenci, veli ve diğer okul çalışanlarının görüş ve önerilerini almak için dilek kutusu oluşturuldu.

Ekm

Okul yöneticileri ve öğretmenler arasında, kültür ve medeniyet alanında kendilerini geliştirmesi , bu konuda farkındalık oluşturulması, ortak okumalar ve müzakereler başlatılmış olup her ay değişik konularda okumalar yapılacaktır.

Eyl

Tek dersten sorumlu olan son sınıf beklemeli öğrencileri için 28 Eylül 2017 tarihinde sorumluluk sınavı açılacaktır.

Eyl